منابع صهیونیستی: آزادی عمل نیروی هوایی اسرائیل در سوریه کاهش مییابد

به گزارش اهروصال به نقل از تسنیم، منابع اسرائیلی به شکبه ۱۰ اعلام کردند که [با توجه به اقدامات اخیر روسیه در سوریه] آزادی عمل نیروی هوایی اسرائیل در سوریه کاهش می یابد. این منابع اعلام کردندکه روسیه هیچگونه حمله اسرائیل به دمشق را قبول نخواهد کرد. ساعتی پیش خبرگزاری فرانسه به نقل از مقامات آمریکایی
به گزارش اهروصال به نقل از تسنیم، منابع اسرائیلی به شکبه ۱۰ اعلام کردند که [با توجه به اقدامات اخیر روسیه در سوریه] آزادی عمل نیروی هوایی اسرائیل در سوریه کاهش می یابد.
این منابع اعلام کردندکه روسیه هیچگونه حمله اسرائیل به دمشق را قبول نخواهد کرد.
ساعتی پیش خبرگزاری فرانسه به نقل از مقامات آمریکایی خبر داد که روسیه ۲۸ جنگنده خود را در سوریه مستقر کرده است.
بر اساس گزارشها این جنگندهها در لاذقیه در غرب سوریه مستقر شدهاند.
« الون بن دیوید» کارشناس نظامی روزنامه «معاریو» در مقاله ای در مورد استقرار سامانه دفاعی روسیه در سوریه نوشت: روسیه زیر ساخت های پایگاه هوایی سوریه را بنا می کند و در آن بیش از یک هزار نظامی روس و جنگنده های میگ ۲۹ و آتش بارهای ضد هوایی از نوع SA-22 مستقر کرده و علاوه بر این گروهی از ملوانان مجهز به تانک های T-90 را عازم این پایگاه کرده است و هدف از استقرار این نیروها دفاع از پایگاه هوایی سوریه است نه مشارکت در جنگ های داخلی این کشور.
اما تفاوت این بار در این است که این سامانه را سربازان روسیه راه اندازی خواهند کرد و این اقدام نه تنها نیازمند هماهنگی با اسرائیل بلکه با تمام نیروهای ائتلاف علیه داعش است که بر فراز آسمان سوریه فعالیت دارند.
انتهای پیام/
برچسب ها :از ، است ، استقرار ، اسرائیل ، اعلام ، این ، با ، بر ، به ، پایگاه ، در ، در این ، را ، روسیه ، سوریه ، کرده ، که ، مستقر ، مستقر کرده ، منابع ، های ، هوایی ، و
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰