کد خبر : 138629
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 آگوست 2023 - 10:31
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای وقایع دفاع مقدس و جبهه مقاومت به نسل جدید بازنشر شود بسته هستند

وقایع دفاع مقدس و جبهه مقاومت به نسل جدید بازنشر شود

وقایع دفاع مقدس و جبهه مقاومت به نسل جدید بازنشر شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی، بر ضرورت باز نشر وقایع و اتفاقات دفاع مقدس و جبهه مقاومت به جوانان و نسل جدید تأکید کرد و گفت: هنرمندان به عنوان افسران جنگ نرم در مقابله با توطئه‌های دشمنان با ایجاد آثار هنری و فاخر می‌توانند در حفظ و نشر ارزش‌های

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی، بر ضرورت باز نشر وقایع و اتفاقات دفاع مقدس و جبهه مقاومت به جوانان و نسل جدید تأکید کرد و گفت: هنرمندان به عنوان افسران جنگ نرم در مقابله با توطئه‌های دشمنان با ایجاد آثار هنری و فاخر می‌توانند در حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال آنها به نسل جدید جامعه نقش بسزایی را ایفا نمایند.

به گزارش پایگاه خبری #اهروصال، امیر دریادار رضا عباسی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، امروز، ۱۸ خردادماه، در مراسم رونمایی از کتاب «قاب سرخ» آلبوم تصاویر مادران و پدران شهید با مضمون سبک زندگی خانواده شهدا، بر ضرورت باز نشر وقایع و اتفاقات دفاع مقدس و جبهه مقاومت به جوانان و نسل جدید تأکید کرد و گفت: هنرمندان به عنوان افسران جنگ نرم در مقابله با توطئه‌های با ایجاد آثار هنری و فاخر می‌توانند در حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و انتقال آنها به نسل جدید جامعه نقش بسزایی را ایفا نمایند.

وی با اشاره به پیشرفت‌های فراوان انقلاب اسلامی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، نظامی و خصوصاً در ساخت موشک افزود: با وجود اینکه ما در زمان دفاع مقدس چندان در حوزه نظامی پیشرفتی نداشتیم ولی امروز با وجود تحریم‌های ظالمانه دشمنان به کمک جوانان و دانشمندان بومی در حوزه نظامی به پیشرفت‌های چشمگیری از جمله ساخت موشک‌هایی با برد بیش از ۲۵۰۰ کیلومتر که از داخل مرزهای ایران تا دهانه خلیج عدن دقیقاً هدف را منهدم می‌کند رسیده‌ایم و امروز کسی فکر این را نمی‌کرد که رزمندگان اسلام در دورترین نقطه دریاها بتوانند تفنگداران دریایی آمریکا و انگلیس را به اسارت بگیرند و همه این موضوعات از صحنه‌های دفاع مقدس الگو گرفته شده است.

عباسی از وظایف و مأموریت‌های مهم بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را در کنار حفظ این آثار، بازنشر این ارزش‌ها در جامعه عنوان کرد و گفت: در سال‌های اخیر با تمرکززدایی از مرکز استان آذربایجان‌شرقی این مهم را به شهرستان‌های استان انتقال دادیم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی، همچنین به ایجاد پارک موزه دفاع مقدس و نمایش المان‌های شهدای شهرستان‌های استان آذربایجان‌شرقی در ورودی این پارک موزه نیز اشاره کرد و افزود: بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان آماده حمایت از ساخت سوژه‌ها و ایده‌های هنرمندان شهرستانی در جهت شناساندن شهدا و قهرمانان دفاع مقدس و استقرار آنها در پارک موزه دفاع مقدس می‌باشد.

 

گفتمان های انقلاب اسلامی، شهدا و جمهوری اسلامی ماندگارترین گفتمان ها است

ابوالفضل غنی‌زاده، فرماندار شهرستان اهر نیز در این مراسم به تاریخ غنی فرهنگی، دینی و هنری ایران از صدر اسلام تاکنون اشاره کرد و گفت: گفتمان اسلام یکی از ماندگارترین گفتمان‌ها است که از صدر اسلام تاکنون در ایران بوده و همچنان نیز وجود دارد و اگر این گفتمان آورده داشته باشد ماندگاری همیشگی خواهد داشت و در این راستا گفتمان‌های انقلاب اسلامی، شهدا و جمهوری اسلامی بهترین گفتمان و پایدارترین گفتمان‌ها است.

وی منطقه ارسباران را مهد هنر و فرهنگ برشمرد و افزود: هنرمندان این منطقه با ایجاد آثار فاخر و درخشان خود بسیاری از دلاورمردی‌ها، آداب، سنن و رسوم این منطقه را به تصویر می‌کشند و این آثار برای چندین سال بازگو کننده دلاورمردی‌ها، آداب و رسوم مردمان و زنان این منطقه خواهد بود که نمونه آن در کتاب قاب سرخ به تصویر کشیده شده است.

غنی‌زاده، از برگزاری جشنواره شعر و رونمایی از کتاب «ادب مقاومت» در حوزه دفاع مقدس شهرستان اهر نیز خبر داد و گفت: امیدواریم در آینده نزدیک شاهد برگزاری این جشنواره با حمایت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس باشیم.

 

زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا و ایثارگران با آثار فاخر هنرمندان

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اهر نیز در این مراسم از حمایت های مسئولان استانی و شهرستانی در زمینه جمع آوری، چاپ و نشر کتاب فاخر قاب سرخ که تصاویر مادران و پدران شهید با مضمون سبک زندگی خانواده شهدا به تصویر کشیده شده است تقدیر و قدردانی کرد.

الیاس ممی پور گفت: خلق اینگونه آثار فاخر فرهنگی و هنری که به صورت کتاب، نوشته، عکس و… به چاپ میرسد باعث زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا و ایثارگران و انتقال ارزش ها و آرمان های شهدا به نسل های آینده خواهد بود و باید از این هنرمندان به جد حمایت شود.

گفتنی است: با حضور مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، فرماندار اهر، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، خانواده شهدا و ایثارگران و هنرمندان از مقام شامخ جانبازان تجلیل و در ادامه از کتاب “قاب سرخ” آلبوم تصاویر مادران و پدران شهید با مضمون سبک زندگی خانواده شهدا اثر “سعید قاسمی” هنرمند عکاس این شهرستان رونمایی شد. ایکنا و ایسنا

خبر از: مصطفی قربان موحد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.