کد خبر : 134261
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 اکتبر 2022 - 9:27
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای افزایش ۷۵۰ متر مربعی فضاهای ورزشی در اهر بسته هستند

افزایش ۷۵۰ متر مربعی فضاهای ورزشی در اهر

افزایش ۷۵۰ متر مربعی فضاهای ورزشی در اهر

افزایش ۷۵۰ متر مربعی فضاهای ورزشی در اهر افتتاح بزرگترین باشگاه خصوصی منطقه در اهر   رئیس ورزش و جوانان شهرستان اهر نیز در این مراسم از افزایش ۷۵۰ متر مربع به فضاهای ورزشی و تقویت سرانه ورزشی با افتتاح باشگاه ستارگان در این شهرستان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری #اهروصال، جلیل علیجانپور در

افزایش ۷۵۰ متر مربعی فضاهای ورزشی در اهر

افتتاح بزرگترین باشگاه خصوصی منطقه در اهر

 

رئیس ورزش و جوانان شهرستان اهر نیز در این مراسم از افزایش ۷۵۰ متر مربع به فضاهای ورزشی و تقویت سرانه ورزشی با افتتاح باشگاه ستارگان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری #اهروصال، جلیل علیجانپور در مراسم افتتاحیه باشگاه ستارگان اهر ضمن اشاره به اینکه این باشگاه برای تمرین و بازی قهرمانان ملی و بین المللی می باشد گفت: برای ساخت این ورزشگاه مدرن و مجهز ۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است که ۱۰ میلیارد ریال ان از بخش خصوصی و ۱۰ میلیارد ریال نیز وام توسعه فضای ورزشی و اشتغال زایی می باشد.

وی همچنین از حمایت همه جانبه نماینده شهرستان های اهر و هریس و مسئولان ارشد شهرستان اهر در پیشرفت فضاهای ورزشی قدردانی کرد و افزود: حمایت از ورزشکاران و ایجاد فضاهای ورزشی بیشتر می تواند به ایجاد اشتغال و استعدادیابی در بین جوانان این شهرستان کمک کند.

علیجانپور در ادامه ضمن تقدیر از قهرمانان ملی و جهان بخصوص برادران کبدی کار عطازاده در پیگیری و احداث این باشگاه مدرن ورزشی در اهر به تاریخچه و پیشرفت مهم ورزش کبدی اهر نیز اشاره کرد و از تشکیل تیم کبدی اهر به عنوان تنها تیم شهرستانی شرکت کننده در مسابقات کشوری خبر داد که موفق شدند ۴ کبدی کار اهری به تیم ملی راه یابند.

خبر از: مصطفی قربان موحد

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.