دعوت سه بازیکن اهری که به مرحله دوم اردوی تیم ملی هندبال نونهالان
اهروصال: رئیس هیئت هندبال اهر از دعوت سه بازیکن اهری به مرحله دوم اردوی تیم ملی هندبال نونهالان در ماهشهر خبر...
جواد دهقانی در گفتوگو با خبرنگار اهروصال، اظهار داشت: ورزش هندبال با همت مربیان زحمتکش چند سالی است که پس از سالهای پرفروغ گذشته کم کم به میادین کشوری و منطقه ای باز می گردد.
وی با اشاره به اینکه اخیرا سه بازیکن اهری به مرحله دوم اردوی تیم ملی هندبال نونهالان در ماهشهر دعوت شده اند افزود: با تلاش اصغر اسدی مربی زحمتکش رده های سنی هندبال سه بازیکن با نامهای بهزاد الماسپور، ابوالفضل اسدالهی و فرزاد بهجت در مرحله دوم اردوی تیم ملی هندبال نونهالان در ماهشهر حضور خواهند یافت.
دهقانی با تقدیر از زحمات تمامی مربیانی که تا کنون در زمینه پرورش ورزشکاران جوان و نونهال در رشته هندبال زحمت کشیده اند گفت: تیم هندبال نوجوانان اهر در رقابت های کشوری نوجوانان، که از ۷ بهمن ماه در تبریز درحال برگزاری است حضور دارد که برای این عزیزان نیز آرزوی موفقیت می نماییم.
2 دیدگاه
نظرات بسته شده است.
یاشاسین اهرین غیرتلی اوشاقلاری.ایشااله آخرمرحله ده اصلی اویونچیلاردان اولالار.
اهر سرشار از استعدادهای ورزشی در بسیاری از رشته ها از قبیل هندبال بسکتبال والیبال فوتبال شنا بوکس و … می باشد اما یک برنامه ریزی و سرمایه گذاری قابل توجهی در شهرستان در این خصوص وجود ندارد امید است مورد حمایت مسئولان به خصوص اهری های خیر قرار گیرد.از اهری های مقیم در اقصی نقاط دنیا به خصوص تبریز و تهران عاجزانه تقاضا دارم تا در تکمیل امکانات و زیر ساخت های ورزشی اهر مشارکت نموده و دین خود را به دیار خود ادا نمایند.