حل مشکل سد معبر در اهر تنها با همکاری مردم میسر خواهد بود
به گزارش اهروصال، مهندس کمال امید معاون شهرداری اهر در جمع خبرنگاران گفت: سد معبر افراد و استفاده خصوصی از معابر عمومی علاوه بر اینکه یک فعل غیر شرعی و زمینه ساز ورود مال حرام به کسب و کار افراد به...
به گزارش اهروصال، مهندس کمال امید معاون شهرداری اهر در جمع خبرنگاران گفت: سد معبر افراد و استفاده خصوصی از معابر عمومی علاوه بر اینکه یک فعل غیر شرعی و زمینه ساز ورود مال حرام به کسب و کار افراد به شمار می آید، در فرهنگ شهروندی نیز جایی ندارد و مردم می توانند با تذکر زبانی به متخلفین،ارائه گزارش به مناطق شهرداری و همکاری با مامورین اجرائیات در زمان انجام برخوردهای قانونی لازم به رفع این معضل مهم کمک بیشتری نمایند.
وی افزود: در برخورد با متخلفان حوزه سد معبر و افرادی که به حقوق دیگر شهروندان تجاوز می کنند با تمام قدرت و بدون تبعیض در صحنه هستیم ولی متاسفانه مشاهده می شود در برخی موارد، دیگر شهروندان به جای حمایت از خادمین خود در شهرداری به دلایل مختلف از سد معبر کنندگان پشتیبانی و خواستار عدم مقابله جدی با آنها می شوند که این امر در انجام وظیفه محوله ایجاد اختلال خواهد کرد.
امید در ادامه سخنان خود از واحد های کنترل ساخت و ساز و رفع سد معبر به عنوان دو بخش مهم این مجموعه نام برد و اضافه کرد:در برخورد با متخلفان ضمن احترام کامل به شهروندان و پرهیز از ایجاد تشنج، تمامی سلسله مراتب پیش بینی شده مانند اخطار شفاهی و کتبی اولیه رعایت می شود ولی اجازه ادامه چنین معضلاتی را به اسم کسب و کار و قدمت زیاد وضعیت موجود نخواهیم داد زیرا معابر عمومی متعلق به تمامی مردم بوده و تجاوز به حریم آن پایمال کردن حق عده زیادی از شهروندان محسوب می شود.
وی همچنین با اشاره به تبصره ۱ بند ۲ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها مقابله با سد معابر عمومی را از وظایف ذاتی واحد اجرائیات دانست و اظهار داشت: بر طبق تعاریف موجود هر گونه استفاده اختصاصی از معابر عمومی به منظور استفاده مسکونی یا تجاری به عنوان سد معبر شناخته می شود و مامورین ما پس از دو بار تذکر کتبی به متخلف در صورت عدم توجه به موضوع نسبت به رفع سد معبر اقدام عملی خواهند کرد.
مهندس امید در پایان سخنان خود با تشکر از تمامی شهروندانی که همکاری لازم را در این موضوع دارند خاطر نشان کرد: با وجود این حجم گسترده کار، نیروهای شهرداری تمام تلاش خود را جهت آماده سازی فضای شهر و طروات و شادابی هرچه بیشتر شهر اهر بکار می گیرند امیدواریم این خدمات مورد رضایت شهروندان قرار گیرد .
3 دیدگاه
نظرات بسته شده است.
جناب امید! لطفا بفرمایید که چرا به پاساژ امیر کبیر اجازه داده اید تا قسمت زیادی از پیاده رو را برای ورودی پارکینگ خود استفاده کند. وقتی ……………..به حقوق مردم تجاوز می کند از دیگران چه انتظاری باید داشت.به نظرم …………….در این مورد باید محاکمه شود. کجاست مدعی العموم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کدام خدمات را می گید از زمان رفتن شهردار فبلی دیگر ایجادفضای سبز هم تعطیل شده
سلام در تیتر غلط املایی دارید میسر به جای مسیر لطفا اصلاح شود