کاربردی شدن نتایج پژوهشهای متخصصان مراکز علمی یک عزم ملی را می طلبد
به گزارش اهروصال، دکتر زهره قاضی طباطبایی دبیر همایش ملی کاربرد علوم شیمی و صنایع دارویی، شیمیایی و محیط زیست در اهر ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان، دانشمندان، پژوهشگران، مسئولان محلی، دانشجویان و...
به گزارش اهروصال، دکتر زهره قاضی طباطبایی دبیر همایش ملی کاربرد علوم شیمی و صنایع دارویی، شیمیایی و محیط زیست در اهر ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان، دانشمندان، پژوهشگران، مسئولان محلی، دانشجویان و همکاران اظهار داشت: به حول و قوه الهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر افتخار دارد که میزبان دانشمندان، پژوهشگران، دانشجویان در اولین همایش ملی کاربرد علوم شیمی و صنایع دارویی، شیمیایی و محیط زیست باشد.
وی افزود: از مهمترین اهداف این همایش ایجاد بسترهای لازم برای ارائه نتایج پژوهشهای متخصصان مراکز علمی، صنعتی، استفاده از دستاوردهای آنها در صنعت ، بهره مندی از نیروهای دانشگاهی در بخشهای صنعتی، حرکت صنعت پا به پای علم و ارتباط گسترده علم و صنعت می باشد.
دکتر طباطبایی ادامه داد: آنچه مشخص است کاربردی شدن این دیدگاه یک عزم ملی را می طلبد و شناخته شدن این موضوع به عنوان یک اولویت در سند توسعه علمی کشور از یک سو و برنامه ریزی، انجام اقدامات اصولی و بنیادی توسط دانشگاهها و مراکز پژوهشی جهت ایجاد و توسعه محیط ها منطبق بر نیازهای صنعت، از سوی دیگر می تواند گام بزرگی در توسعه فن آوری در کشور باشد.
دبیر همایش ملی کاربرد علوم شیمی و صنایع دارویی، شیمیایی و محیط زیست در اهر اضافه نمود: ایجاد مراکز پژوهشی و تحقیقاتی فعال در حوزه های مختلف کاربردی من جمله صنایع شیمیایی، محیط زیست، دارویی و صنعت نفت و پتروشیمی و پلیمر و … می تواند به کاربردی شدن محصولاتمان و جلوگیری از کارهای تکراری منجر شود.
وی همچنین گفت: مطمئنا برگزاری این همایش بستری مناسب برای آشنایی و بحث و تبادل نظر پژوهشگران بخشهای مختلف علمی و صنعتی کشور با هم و زمینه ساز هم اندیشی، هم فکری، همکاری در جهت تعیین گسترش و حرکت به سوی کاربردی سازی، پژوهشهای شیمی کشور خواهد بود.
دکتر طباطبایی در پایان ابراز داشت: امید است که بتوانیم خاطرات خوشی را از حضور پر بار علمی تمامی عزیزان در این کنفرانس و در استان اولینها فراهم نمائیم.