پرویز گلی زاده عکاس خبری دوهفته نامه گویا و خبرگزاری فارس تقدیر شد
اهروصال: به مناسبت روز خبرنگار، از پرویز گلی زاده عکاس خبری دوهفته نامه گویا و خبرگزاری فارس تقدیر به عمل آمد.
به گزارش خبرنگار اهروصال، در ادامه دوره آموزشی انجمن عکاسی شهرستان اهر از پرویز گلی زاده عکاس خبری دوهفته نامه گویا و خبرگزاری فارس به مناسبت روز خبرنگار تقدیر به عمل آمد.
برنامه تقدیر از گلی زاده با حضور جمعی از عکاسان و خبرنگاران و پیش کسوتان مطبوعات و عکاسی، از سوی تحریریه گویا، جمعی از اصحاب رسانه و خبرنگاران و اعضای انجمن عکاسی اهر انجام شد.
این تقدیر به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار و چهارمین سالگشت زمین لرزه ارسباران و به پاس زحمات وی در عکاسی از مناطق زلزله زده و تهیه و انتشار گزارش تصویری از وضعیت اسکان والدین شهید در روستای آقاکندی (در سال ۹۳) که در نهایت احداث منزل آنها از سوی شهرداری تهران را در پی داشت، انجام گرفت.
فرامرز فیضی برادر شهید فیضی با حضور در این برنامه و اهدای دسته گل به گلی زاده از اقدام ارزشمند وی تشکر و قدردانی کرد.
خضوعی سردبیر دوهفته نامه گویا در این برنامه با اشاره به سابقه عکاسی خبری گلی زاده و فعالیت های ارزشمند وی در مناطق زلزله زده ارسباران، گفت: عکاسان خبری دیدگان تیزبین جامعه هستند و در ثبت وقایع و انتشار آنها بر اساس مسئولیت اجتماعی خود متعهدانه عمل می کنند.
حسین دوستی نویسنده و پیش کسوت مطبوعات شهرستان اهر نیز در سخنان کوتاهی از خدمات خالصانه گلی زاده قدردانی کرد.