مهندس محمد اسدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر در گفت‌وگو با خبرنگار اهروصال، با اعلام این مطلب، اظهار داشت: یک‌میلیون و ۳۳۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در جریان سال۱۳۹۴  توسط مرغداران این شهرستان انجام‌یافته است که با ۲٫۵ درصد تلفات و با در نظر گرفتن ۲۵۰۰ گرم وزن متوسط و لاشه زایی ۷۵ درصدی در این شهرستان بالغ‌بر ۲ هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولیدشده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر خاطرنشان کرد: در جریان سال ۱۳۹۵ و با الگو قرار دادن شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و بهره‌گیری از عوامل بهره‌وری به ضریب تبدیل بهتری نائل شده و با کاهش ضایعات به افزایش راندمان کمک نموده و موجبات کاهش قیمت تمام‌شده محصول مرغ شویم.

انتهای پیام/