عمارت شهرداری اهر به موزه تبدیل میشود/ ساماندهی حاشیهنشینان اهر
به گزارش اهروصال، مهدی آبیاری در نشست خبری با خبرنگاران و فعالان رسانه ای شهرستان اهر اظهار داشت: تلاش مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری اهر افزایش سطح خدمات و تلاش در راه جلب رضایتمندی هرچه بیشتر...
به گزارش اهروصال، مهدی آبیاری در نشست خبری با خبرنگاران و فعالان رسانه ای شهرستان اهر اظهار داشت: تلاش مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری اهر افزایش سطح خدمات و تلاش در راه جلب رضایتمندی هرچه بیشتر شهروندان است.
رئیس شورای اسلامی شهر اهر با اشاره به اینکه برای اجرای برنامه های عمرانی و فرهنگی از تجارب پیشکسوتان و صاحب نظران استفاده خواهد شد، ادامه داد: برای پیشبرد اهداف مدیریت شهری و شناسایی نقاط ضعف و قوت نشست هم اندیشی با اعضای سابق شورای شهر اهر برگزار می شود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص اینکه شورای اسلامی شهر برای جلوگیری از حاشیه نشینی و ساماندهی سکونتگاه های غیر رسمی چه اقداماتی انجام شده است، افزود: با توجه به اینکه حاشیه نشینی چهره شهر به چالش کشیده که در این زمینه حصارکشی بدون دریافت نقشه پروانه مجوز صادر نمی شود.
آبیاری با بیان اینکه شهرداری باید درآمد و مخارج خود را شفاف سازی کند، تصریح کرد: حیاط و عمارت شهرداری اهر به موزه تبدیل می شود.
وی ضمن تکذیب کمک مالی معدن مس سونگون به شهرستان اهر گفت: تنها کمک مالی از سوی شرکت ملی مس ایران برای احداث کمربند غربی اهر اختصاص یافته است.
رئیس شورای اسلامی شهر اهر به اقدامات شهرداری و شورای شهر که طی سالجاری انجام شده نیز اشاره کرد و بیان داشت: اجرای پروژه های آسفالت ریزی در خیابان ها و کوچه ها، پروژه مسیر گشایی، پروژه بزرگ میدان شورا، تولید و تکثیر ۲۱هزار گل زینتی، بازگشایی مجدد شهربازی باغ شهر اهر، احداث مجتمع بزرگ تجاری تفریحی و کف سازی پیاده روها در مسیر های پر تردد و معابر عمومی در بخش عمرانی صورت گرفته است.
یک نظر
نظرات بسته شده است.
اگه این کار صورت بگیره خیلی خوب میشه. هم عمارت تاریخی از استهلاکش کم میشه و هم ترافیک در چهارراه شهرداری کاهش می یابه. با تشکر از آقا مهدی