روز قدس، مردم خشم خود را از اسرائیل به رخ جهانیان می کشند
آیت اله جواد حاجی زاده در گفت وگو با خبرنگار اهروصال، با بیان اینکه روز جهانی قدس روزی است که حضرت امام خمینی(ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در هر سال را به عنوان روز جهانی قدس اعلام کرده اند،...
آیت اله جواد حاجی زاده در گفت وگو با خبرنگار اهروصال، با بیان اینکه روز جهانی قدس روزی است که حضرت امام خمینی(ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در هر سال را به عنوان روز جهانی قدس اعلام کرده اند، گفت: این طرح به قدری مهم بود که تاثیر عجیبی در جهان اسلام و دنیا گذاشته است که الحمداله امروزه آثار درخشان آن در بیداری مسلمانان مخصوصاً در رابطه با فلسطین و قدس شریف دیده می شود.
وی افزود: سالیان متمادی بود که شهر بیت المقدس و مسجد الاقصی با طراحی استعمار گران زمان؛ آمریکا، انگلیس و حامیان آنان در اشغال صهیونیست ها قرار گرفته، تا امروز مذاکرات بسیاری صورت گرفته اما هیچ فایده ای نداشته و همه اینها به نوعی سرپوش گذاشتن به مسئله قدس بوده است.
حاجی زاده ادامه داد: بعد از این که حضرت امام خمینی (ره) روز جهانی قدس را اعلام کردند موجب تحرک عجیبی در جهان اسلام و حتی در خود اراضی اشغالی شد مبارزین فلسطینی و نیروهای مقاومت با یک انسجام خاصی مشاهده کردند که ایران اسلامی پشتیبان و حامی مردم فلسطین است.
امام جمعه اهر به تاثیر اعلام این روز از سوی حضرت امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: پس از اعلام روز جهانی قدس توسط حضرت امام خمینی (ره)، همزمان با ایران اسلامی در سایر کشورها نیز مردم مسلمان با زبان روزه نفرت خود را از رژیم صهیونیستی اعلام کردند و این روز لرزه عجیبی بر تن مقامات اسرائیلی نشاند و همیشه در آستانه این روز حرکات عجیبی بخاطر نگرانی از خود نشان می دهند.
وی همچنین گفت: فعلاً رژیم صهیونیستی نمی تواند به اهداف شوم خود یعنی ایجاد سرزمین دروغین اسرائیل از رود نیل تا فرآت دست یابد، به تعبیر حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: هدف اسرائیل با پشتیبانی آمریکا قبضه کردن دنیا است و امروز به این فکر هستند که موقعیت خود را حفظ کنند.
امام جمعه اهر با دعوت از مردم ولایت مدار و همیشه در صحنه شهرستان اهر برای حضور در این راهپیمایی بیان داشت: امسال مردم شهرستان اهر پرشور تر از سال های گذشته در این راهپیمایی شرکت خواهند کرد بخاطر اینکه اسرائیلی ها می خواهند روز جهانی قدس را از یاد ببرند منتهی این باعث شده تا عواطف مردم تحریک شده و نفرت مسلمانان از رژیم صهیونیستی روز به روز بیشتر شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هر چند که چند روزی بیشتر به روز جهانی قدس نمانده ولی مردم مسلمان در سراسر جهان راهپیمایی خود را آغاز کرده اند انشالله مردم ایران مخصوصاً شهرستان اهر با حضور گسترده در راهپیمایی با مشت های گره کرده که به نماز جمعه نیز منتهی خواهد شد با اطاعت از فرمایشات رهبر معظم انقلاب خشم و انزجار خود را از اشغالگری و وحشیگری های رژیم غاصب صهیونیستی اعلام خواهند کرد.