مرگ ۳۹ نفر در تصادفات رانندگی نوروز ۹۴ در آذربایجان شرقی/ مرگ بیش از ۱۶ هزار نفر در حوادث ترافیکی در کشور در سال ۹۳
به گزارش اهروصال به نقل از آناج، بهرام صمدی راد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال ۹۳، ۸۱ هزار و ۴۴۳ افراد در پزشکی قانونی معاینه سرپایی شدند و ۲ هزار و ۴۹۱ جواز مرگ برای مرگ های غیر طبیعی یا مشکوک...
وی با بیان اینکه یک هزار و ۱۱۱ کمیسون تخصصی در حوزه های مختلف در سال قبل ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: در پزشکی قانونی استان بالاترین تکنولوژی پزشکی قانونی یعنی ژنتیک راه اندازی شده است.
مصدومیت بیش از ۳۵ هزار نفر در نزاع سال ۹۳ در آذربایجان شرقی
وی با اشاره به آمار نزاع در سال گذشته اعلام کرد: ۳۵ هزار و ۸۵ نفر مصدوم ناشی از نزاع در استان به پزشکی قانونی در سال ۹۳ مراجعه کردند که ۹۶۶ زن و ۲۶ هزار و ۱۱۹ مورد مرد در این نزاع ها مصدوم شدند و این آمار در مقایسه با سال قبل، ۲/۱۱ درصد افزایش یافته است و همچنین استان از لحاظ فراوانی نزاع در سال ۹۲، دارای رتبه چهارم کشوری بود.
وی به آمار مصدومین ناشی از منازعات ترافیکی نیز اشاره کرد و گفت: در سال ۹۳، ۱۴ هزار و ۷۵۲ مورد در منازعات ترافیکی استان مصدوم شدند که از این تعداد ۴ هزار و ۶۴ نفر زن و ۱۰ هزار و ۶۶۶ نفر مرد بوده و این آمار نسبت به سال گذشته، ۰/۷ درصد افزایش یافته است.
مرگ بیش از ۱۶ هزار نفر در حوادث ترافیکی در کشور در سال ۹۳
مدیر کل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در سال ۹۳ در کشور، ۱۶ هزار و ۸۷۲ نفر در حوادث ترافیکی فوت شده که نسبت به سال ۹۲ این آمار ۶/۲ درصد کاهش یافته است و می توان از پر حادثه ترین استان های کشور، استان های فراس، تهران، خراسان رضوی، اصفهان و خوزستان را نام برد.
مرگ ۳۹ نفر در تصادفات رانندگی نوروز ۹۴ در آذربایجان شرقی
صمدی راد به آمار تصادفات نوروز ۹۴ نیز اشاره و اعلام کرد: در بازه زمانی ۲۵ اسفند ماه سال ۹۳ تا ۱۵ فروردین ماه سال ۹۴، ۳۹ نفر در تصادفات رانندگی فوت شدند که از این تعداد، ۸ مورد فوتی در حوادث برون شهری و ۲۶ مورد برون شهری و ۵ مورد جاده های روستایی بوده است و در کل در مقایسه این آمار با سال قبل، شاهد کاهش ۷ درصدی متوفیان حوادث رانندگی نوروز بودیم.
۲۱ درصد متوفیان حوادث ترافیکی سال ۹۳، زن بوده است
وی افزود: تعداد ۷۰۳ نفر در حوادث ترافیکی در سال ۹۳ در آذربایجان شرقی فوت شدند که از این تعداد، ۱۴۶ مورد زن، ۵۷ مورد مرد بوده که می توان گفت ۲۱ درصد از متوفیان حوادث ترافیکی سال ۹۳، زن و ۷۹ درصد مرد بوده است و همچنین ۲۱نفر دانشجو در این حوادث جان باختند.
وی گفت: ۶۰ درصد حوادث رانندگی که منجر به مرگ شده، مربوط به تصادف خودروی سواری بوده و همچنین ۲۲ درصد این حوادث مربوط به سوانح موتورسیکلت بوده است و همچنین ۵۷ درصد افراد سانحه دیده در صحنه فوت شدند و ۳۷ درصد نیز در بیمارستان ها و ۹ درصد در راه انتقال به بیمارستان فوت کردند.
مصدومیت یک هزار و ۳۸۷ نفر در حوادث کاری در سال /مرگ ۴۹ نفر بر اثر حوادث کاری در سال ۹۳ در آذربایجان شرقی۹۳
مدیر کل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی در خصوص آمار مصدومین ناشی از حوادث کار سال قبل اظهار کرد: در سال ۹۳، یک هزار و ۳۸۷ نفر در حوادث کار مصدوم شدند که از این تعداد، ۳۰ نفر زن و یک هزار و ۳۵۷ نفر مرد بودند و همچنین در سال ۹۳، ۴۹ نفر در استان بر اثر حوادث کاری جان خود را از دست دادند که این آمار در مقایسه با سال قبل با کاهش ۶۷ درصدی مواجه بوده است.
وی در خصوص آمار سال ۹۳ درخواست های سقط جنین درمانی استان گفت: پزشکی قانونی مجوز سقط جنین را به مادرانی که جنینشان در مرحله ۱۶ هفته بعد از لقاح قرار گرفته صادر نمی کند، مگر در مواردی خاص به عنوان مثال زمانی مجوز سقط جنین درمانی را صادر می کند که جان مادر در خطر باشد و یا جنین دچار بیماری های خاص باشد.
صدور مجوز ۲۲۲ جنین در سال ۹۳ در آذربایجان شرقی
وی افزود: در سال ۹۳، ۳۸۵ درخواست سقط جنین درمانی در استان داشتیم که به ۲۲ مورد مجوز سقط جنین صادر کردیم و این آمار در مقایسه با سال ۹۲، ۵ درصد کاهش یافته است و همچنین برای ۱۷۴ زوج مجوز فرزندخواندگی و اهداء جنین صادر شده است.
مرگ ۱۰۲ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر در آذربایجان شرقی در سال ۹۳
صمدی راد متذکر شد: در سال ۹۳، ۱۰۲ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر در آذربایجان شرقی فوت کردند که از این تعداد، ۴ نفر خانم و ۹۸ نفر مرد بوده است که این آمار در مقایسه با سال ۹۲، ۷ درصد افزایش یافته است.
وی به آمار متوفیان ناشی از مسمومیت سموم در سال ۹۳ دراستان اشاره کرد و گفت: ۴۵ نفر بر اثر مسمومیت با سموم در آذربایجان شرقی جان خود را از دست دادند.
وی به آمار متوفیان ناشی از برق گرفتگی در سال ۹۳ در استان اشاره و اعلام کرد: سال گذشته ۱۹ نفر بر اثر برق گرفتیگ در اذربایجان شرقی فوت کردند که از این تعداد، ۳ نفر زن و ۱۶ نفر مرد بودند و این آمار در مقایسه با سال ۹۲، ۳۴ درصد کاهش یافته است.
۱۷ نفر بر اثر غرق شدگی در استان فوت کردند
مدیر کل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی افزود: در سال ۹۳، ۱۷ نفر نیز در استان بر اثر غرق شدگی فوت کردند که از این تعداد یک نفر زن و ۱۶ نفر مرد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۳، ۴۵ نفر بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن فوت شدند که از این تعداد، ۱۴ مورد زن و ۳۱ مورد مرد بوده است و این آمار در مقایسه با سال ۹۲، ۱۷ درصد کاهش یافته است.
صمدی راد در خصوص آمار متوفیان کودکان زیر ۵ سال در سال ۹۳ گفت: در سال ۹۳، ۸۶ کودک زیر پنج سال در آذربایجان شرقی فوت کردند که از این تعداد، ۲۱ مورد بر اثر مرگ طبیعی و ۲۷ مورد بر اثر مرگ های غیر طبیعی چون حوادث رانندگی و سوختگی فوت کردند.
وی در خاتمه گفت: همچنین هفت نفر بر اثر وقوع حوادث سیل و صاعقه در سال ۹۳ در اذربایجان شرقی فوت کردند.