مراسم تجمع “یمن تنها نمی ماند” در شهرستان اهر برگزار شد
به گزارش اهروصال، مراسم تجمع "یمن تنها نمی ماند" با حضور گسترده مردم شریف شهرستان اهر روز پنجشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در آستان متبرکه امامزاده سید علی(ع) اهر برگزار شد. بعد از اقامه...
به گزارش اهروصال، مراسم تجمع "یمن تنها نمی ماند" با حضور گسترده مردم شریف شهرستان اهر روز پنجشنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در آستان متبرکه امامزاده سید علی(ع) اهر برگزار شد.
بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت امام جمعه شهرستان اهر، مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید.
سپس امام جمعه شهرستان اهر به سخنرانی پرداخت؛ آیت اله جواد حاجی زاده ابتدا با تشکر از اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اهر به خاطر برگزاری این تجمع در شهرستان و قدردانی از حضور پرشور مردم شریف شهرستان در این مراسم به حمله وحشیانه رژیم آل سعود و تجاوز به یمن و کشتار کودکان و زنان بی دفاع و تخریب مساجد و اماکن پرداخت.
وی با اشاره به آیه «واعتصموا بحبل الله و لا تفرقوا…» بر لزوم وحدت مسلمین جهان به ویژه مسلمانان منطقه تاکید کرد و اعلام داشت: ماه رجب یکی از ماه هایی است که جنگ در آن حرام است و سعودی ها که خود را مسلمان می دانند مرتکب گناه آشکاری گردیده اند.
حاجی زاده ادامه داد: ماه رجب علاوه بر این امر، ماه دعاست و ما در این ماه باید برای توفیق مردم یمن دست به دعا برداریم.
امام جمعه اهر اضافه کرد: ارباب ظالمین یعنی آمریکا و اسرائیل، رژیم آل سعود را تجهیز نموده و بر جان مسلمانان و کودکان و زنان بری دفاع یمن انداخته اند مقام معظم رهبری این جنایات و حملات ددمنشانه را به جنایت حمله اسرائیل به مردم غزه تشبیه کرده اند در آنجا در یک سمت رژیم غاصب اسرائیل و در سمت دیگر مردم غزه هستند، ولی در اینجا در یک سمت مردم یمن و در طرف مقابل رژیم منحوس آل سعود که خودشان را خادمین حرمین و مسلمین و پرچمدار اسلام می دانند ایستاده اند، و این جای بسی تعجب است.
سخنران مراسم افزود: این مراسمات و تجمع ها یک صدای همدلی و هم دردی برای مردم یمن و دفاع از آنها باشد و ما هم باید به وظیفه خود عمل کنیم و در مساجد نسبت به برگزاری چنین تجمع ها یا راهپیمایی ها اقدام نماییم تا این غائله به پایان برسد و مردم یمن از جنایات و حملات آل سعود انشاألله سربلند بیرون بیایند.
در ادامه مراسم مداح اهل بیت عصمت(ع) به مداحی درخصوص شهدای یمن پرداخته و از جنایات رژیم متجاوز آل سعود و مظلومیت مردم بی دفاع یمن خواند.
رد پایان مراسم، بیانیه ارسالی از سازمان اوقاف و امور خیریه در ۵ بند در محکومیت تجاوز ددمنشانه رژیم آل سعود به سرزمین و مردم بر دفاع یمن قرائت گردید که بعد از قرائت هر بندف مردم حاضر در این مراسم با تکبیر "الله اکبر خامنه ای رهبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر رژیم آل سعود" به صورت کوبنده به همنوایی پرداختند.