وجود ۴۵۰۰ تعاونی فعال در استان و اشتغال سیصدو پنجاه هزار نفری
میراحد حسینی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار اهروصال در مورد اولویت این اداره کل درباره اشتغال اظهار داشت: امسال دولت در زمینه اشتغال حرکت خوبی انجام داده و اعتبار...
میراحد حسینی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار اهروصال در مورد اولویت این اداره کل درباره اشتغال اظهار داشت: امسال دولت در زمینه اشتغال حرکت خوبی انجام داده و اعتبار بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان به این امر در کشور اختصاص داده، ما نیز با برنامه ریزی و با همکاری صندوق مهر امام رضا (ع)، بانک توسعه تعاون و بانک رفاه کارگران از طرحهای کوچک حمایت خواهیم کرد.
وی افزود: با حمایتهای صورت گرفته طی سال جدید و اختصاص هزار میلیارد تومان از چهار هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده از مشاغل کوچک، خانگی و خود اشتغالی شاهد افزایش اشتغال در این زمینه ها خواهیم بود و بقیه این مبلغ نیز در بخشهای معدن، صنعت، کشاورزی، طرح ها و پروژه های عمرانی که همزمان سبب پیشرفت و توسعه اقتصاد کشورمان می شوند هزینه خواهد شد.
حسینی ادامه داد: سال گذشته از مبلغ حدود دویست و هفتاد میلیارد تومان، دویست و شصت میلیارد تومان طرح به بانکها معرفی شد ولی به خاطر بهره بالای بیست و پنج درصد از استقبال خوبی برخوردار نشد چون تولیدکنندگان از این میزان بهره نمی توانستند به سود خوبی برسند و ضرر می کردند و همین عامل به همراه اعمال محدودیت توسط برخی بانکها منجر به کم رغبتی تولید کنندگان به دریافت این تسهیلات می شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی فعالیت این اداره کل را در زمینه مسکن کارگران استان مطلوب ارزیابی کرد.
وی اضافه کرد: در استان ۴۵۰۰ تعاونی فعال داریم که به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای سیصدو پنجاه هزار نفر اشتغال ایجاد شده است در سطح کشور نیز یکصد هزار تعاونی فعال داریم که برای یک میلیون و ششصد هزار نفر اشتغال ایجاد شده که نزدیک شش درصد اشتغال کشور را شامل می شود که البته این عدد خیلی کم است چون پیش بینی شده شده بود تا پایان برنامه پنجم توسعه به بیست درصد برشد که متاسفانه محقق نشد ولی این برنامه در برنامه ششم توسعه پیگیری خواهد شد تا به امید خدا به جایگاهی که شایسته آن است برسد.
حسینی در مورد برنامه های هفته کار و کارگر نیز گفت: اولین جلسه هفته کار و کارگر برگزار گردید در این هفته از کارگران و کارآفرینان برتر و نمونه تجلیل خواهد شد تا سبب تشویق این اقشار زحمت کش و ادامه فعالیتهای آنان گردد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در پایان ابراز داشت: ما به دنبال ایجاد فضای کاری در استان هستیم یعنی انگیزه ها و علاقه های کار را بالا ببریم در جلسات مختلف شورای برنامه ریزی، کارگروه اشتغال و شورای اداری بیشتر مردم را به این طرف سوق دهیم که فقط با ایجاد اشتغال می توان جامعه را به پیش برد که این امر بدون همکاری مردم عزیز میسر نخواهد شد.