فراجا نماد اقتدار و امنیت جامعه است
امام جمعه شهرستان اهر نیز در این مراسم فراجا را نماد اقتدار و امنیت جامعه برشمرد. به گزارش اهروصال، حجت الاسلام جلیل جلیلی در مراسم تکریم و معارفه فرمانده جدید انتظامی شهرستان اهر، امنیت و آسایش...
امام جمعه شهرستان اهر نیز در این مراسم فراجا را نماد اقتدار و امنیت جامعه برشمرد.
به گزارش اهروصال، حجت الاسلام جلیل جلیلی در مراسم تکریم و معارفه فرمانده جدید انتظامی شهرستان اهر، امنیت و آسایش جامعه را مدیون تلاش و مجاهدات نیروی انتظامی برشمرد و گفت: با حضور مقتدرانه و قدرتمند نیروی انتظامی است که همه شهروندان احساس امنیت و آسایش می کنند و این امنیت در شهرستان اهر به عینه دیده می شود.
وی در ادامه ضمن انتقاد از وضعیت ترافیک در سطح شهر اهر از فرمانده جدید انتظامی خواست به صورت جدی و کار کارشناسی شده برای حل این موضوع تلاش کنند.
حجت الاسلام جلیلی ضمن قدردانی از تلاش های سرهنگ حسین عبدی فرمانده سابق انتظامی آرزوی موفقیت و پیروزی برای سرهنگ محمدزاده فرمانده جدید انتظامی اهر شد.
فرماندار شهرستان اهر نیز در این مراسم گفت: نیروی انتظامی در کنار سایر دستگاه های حاکمیتی برای اشتغال پایدار در این شهرستان تلاش کنند.
علیرضا خاکپور در ادامه با تقدیر از زحمات سرهنگ حسین عبدی در سمت فرمانده انتظامی سابق اهر برای موفقیت فرمانده جدید انتظامی اهر آرزوی موفقیت کرد.
گفتنی است: در این مراسم با حضور سردار صابر عباس زاده جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی، امام جمعه اهر و جمعی از مسئولان استانی و شهرستان با قرائت حکمی از زحمات سرهنگ حسین عبدی فرمانده سابق انتظامی اهر تجلیل و سرهنگ نعمت محمدزاده به عنوان فرمانده جدید انتظامی شهرستان اهر معرفی شد.
خبر از: مصطفی قربان موحد
