برپایی نمایشگاه «جواهرانه» به مناسبت هفته«عفاف و حجاب»
فرمانده حوزه مقاومت بسیج ظفر شهری سپاه اهر گفت: به مناسبت ۲۱ تیرماه روز عفاف و حجاب نمایشگاه «جواهرانه» به مدت ۵ روز برپا خواهد شد. به گزارش پایگاه خبری #اهروصال، سرگرد پاسدار آقامعلی مهدوی افزود:...
فرمانده حوزه مقاومت بسیج ظفر شهری سپاه اهر گفت: به مناسبت ۲۱ تیرماه روز عفاف و حجاب نمایشگاه «جواهرانه» به مدت ۵ روز برپا خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری #اهروصال، سرگرد پاسدار آقامعلی مهدوی افزود: مجموعه نمایشگاهی برپا شده روایتی از حیاست که قدمتی به اندازه تاریخ دارد و داستان هجمه به فطرت انسان ها که اولین قربانیش«زن» و مخلوق زیبای خداست، سخن از رسمی که خداوند به «زن» آموخت برای دیده شدن زیبایی اندیشه و هنر و عاطفه اش؛ برای آنکه همواره محبوب بماند و معشوق، رسمی دیرینه که نامش را می توان«جواهرانه» گذاشت.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه که هدف اصلی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است به تشکیل چهار غرفه پرداخته شده است که هرکدام درجای خود موارد مبسوطی را شامل می شوند.
وی از جمله این غرفه ها که شامل عکس و پوستر با موضوع سیر تاریخی پوشش و حجاب در دنیا با موضوعات :تاریخ پوشش و حجاب، تاریخ برهنگی، پوشش و حجاب در ایران، از آغاز تا امروز، حیازدایی استراتژیک، نتایج هرج و مرج جنسی که بصورت اینفوگرافیک در نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است .
مهدوی با اعلام اینکه این غرفه ها با موضوعات مختلف از جمله ،غرفه کلیپ عکس در رابطه با عفاف و حجاب، محصولات فرهنگی و نمایشگاه کتاب و…در اختیار بازدید کنندگان قرار دارد.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج ظفر شهری با بیان اینکه در این نمایشگاه حدود ۱۰نفر جهادی فعالیت میکنند افزود: در این غرفه ها ۷۸پوستر با موضوع حجاب و عفاف در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دارد و افراد با مطالعه این پوسترها به سوالات مطرح شده پاسخ میدهند.
مهدوی با اشاره ای به ایجاد غرفه کتاب و کتابخوانی دراین نمایشگاه اعلام کرد کلیه کتاب ها با تخفیف ۵۰./.در اختیار همشهریان قرار خواهد گرفت.نمایشگاه جواهرانه پنج روز در شیفت های قبل از ظهر و بعدازظهر در ساختمان عمارت شهرداری اهر پذیرای بازدیدکنندگان است.
خبر از: پایگاه خبری اهروصال
