کد خبر : 130802
تاریخ انتشار : یکشنبه 29 می 2022 - 12:06
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای افتتاح ۱۴ پروژه حوزه سلامت در سفر ریاست جمهوری به آذربایجان شرقی بسته هستند

افتتاح ۱۴ پروژه حوزه سلامت در سفر ریاست جمهوری به آذربایجان شرقی

افتتاح ۱۴ پروژه حوزه سلامت در سفر ریاست جمهوری به آذربایجان شرقی

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: در جریان سفر ریاست جمهوری به آذربایجان شرقی تعداد ۱۴ پروژه در حوزه سلامت افتتاح می‌شود. به گزارش پایگاه خبری #اهروصال، بهمن نقی پور روز یکشنبه در نشست مشترک با نمایندگان شورای اسلامی استان، پروژه های عمرانی بخش سلامت آذربایجان شرقی را بسیار متنوع و مهم خواند و

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: در جریان سفر ریاست جمهوری به آذربایجان شرقی تعداد ۱۴ پروژه در حوزه سلامت افتتاح می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری #اهروصال، بهمن نقی پور روز یکشنبه در نشست مشترک با نمایندگان شورای اسلامی استان، پروژه های عمرانی بخش سلامت آذربایجان شرقی را بسیار متنوع و مهم خواند و با اشاره به اینکه لیست پروژه های عمرانی ناقص با درصدهای پیشرفت متفاوت احصاء شده است، افزود: در این خصوص مطالبه شدید و جدی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داریم.

به گفته وی در این رابطه قول اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان در جریان سفر رئیس جمهور و هیات دولت به آذربایجان شرقی گرفته شده است.

نقی پور ادامه داد: اعتباری نیز مازاد بر این اعتبار برای پروژه های شهرستان ها در حال مصوب شدن است که امیدواریم تا سال ۱۴۰۲ شاهد تحول عظیم  در حوزه پروژه های استانی و خدمات بهداشتی و درمانی در منطقه باشیم.

وی اضافه کرد: برای بیمارستان یکهزار تختخوابی تبریز نیز جذب اعتبار خوبی طی سالجاری داریم و باید متوجه باشیم که با افتتاح فاز اول این مرکز درمانی مهم، علاوه بر کلانشهر تبریز و سایر شهرهای آذربایجان شرقی، سایر استان‌های همجوار نیز از خدمات آن برخوردار خواهند شد.

نقی پور یادآور شد: با وجود شرایط سخت اقتصادی و با حمایت ویژه مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعتباری نیز برای پرداخت بدهی‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز  اختصاص داده شده است.

وی به توسعه خدمات بهداشتی درمانی در مناطق کم برخوردار تاکید کرد و گفت: اولویت اساسی و اصلی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تخصیص اعتبارات، مناطق محروم و کم برخوردار است و در این رابطه تاکنون اقدامات موثری به انجام رسیده است.

نقی پور با بیان اینکه حدود ۲۴ هزار نفر در بدنه دانشگاه علوم پزشکی تبریز فعالیت می کنند، اظهار داشت: در دوران همه گیری کرونا شاهد از خود گذشتگی کادر بهداشت و درمان استان بودیم و امروز به منظور ارائه خدمات مطلوب به مردم شریف استان نیازمند همراهی همه ادارات، نهادها وسازمان ها هستیم.

وی تحقق برنامه های حوزه بهداشت را در گرو همراهی مردم با دانشگاه علوم پزشکی دانست و افزود: در حوزه بهداشت اگر می خواهیم به موفقیت ویژه ای دست یابیم و شاهد شکوفایی و ارتقای این بخش باشیم باید مردم دست به دست هم داده و همکاری لازم را با برنامه های این بخش داشته باشند.

وی ادامه داد: تمام تیم های دانشگاهی با نیت خدمت در اختیار مردم هستند تا عدالت اجتماعی در حوزه سلامت رعایت شود و سعی خواهیم کرد بی عدالتی ها را رفع کنیم.

نقی پور ادامه داد: در حوزه بهداشت، تغذیه، روش و سبک زندگی، سلامت روان، ورزش، نشاط و تفریح و مسائلی همچون قند خون، فشار خون، بحث جمعیتی و پیری جمعیت به شدت نیازمند همراهی مردم هستیم و پاسخگویی به مردم و مسئولین بالادستی از وظایف ماست و ما باید در حل مشکلات شفاف سازی کنیم و ضمن عمل به جهاد تبیین در رفع مشکلات، پشتیبان هم باشیم.

وی رعایت اخلاق حرفه ای را سرلوحه عملکرد دانشگاه علوم پزشکی عنوان و اضافه کرد: تقویت رعایت اخلاق پزشکی و حرفه ای در بین دانشجویان و همکاران به عنوان یکی از اصلی ترین برنامه های این دانشگاه ها همیشه مد نظر قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص تکریم ارباب رجوع نیز، گفت: نباید عدم تکریم و احترام عده خیلی معدود را به کل سیستم تعمیم داد و باید با طرح مشکلات و مصادیق  آن، بررسی‌های لازم انجام گرفته و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شود.

نقی پور با بیان اینکه در بحث تأمین و توزیع نیروی انسانی طرحی، متخصص، پرستار و سایر موارد رعایت عدالت صورت گرفته است و تلاش می شود تا تبعیضی در خصوص تعیین محل نیروی انسانی در شهرستان ها نداشته باشیم، مطالبه گری در خصوص پروژه های عمرانی نیمه تمام از سوی اعضای شورای اسلامی استان را مورد توجه قرار داد و گفت: خط قرمز دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز عدم رعایت پاکدستی و خیانت در ارائه خدمات دانشگاهی است و همیشه بر رعایت عدالت در تمامی مناقصات و برون سپاری ها تأکید کرده ایم.

وی با اشاره به الزام رعایت سند نقشه درمانی کشور در تمام استان ها، یادآوری کرد: این سند قانون ارائه خدمات بهداشتی و درمانی کشور است و برنامه سیستم گسترش بر اساس این سند تدوین شده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز نسبت به ارائه خدمات مانند درمانگاه، خانه بهداشت، بیمارستان، اختصاص تجهیزات پزشکی در سطح استان عمل می کند و دانشگاه نمی تواند برخلاف این سند در شهر یا شهرستانی به احداث یا اختصاص دستگاه یا تجهیزات اقدام کند.

نقی پور استفاده از ظرفیت خیرین در توسعه خدمات بهداشتی و درمانی را یادآور شد و گفت: در بحث پروژه های عمرانی که از طرف خیرین حمایت می شود، دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تمام توان در خدمت این بزرگواران بوده و نظارت، انجام کارهای اداری و صدور مجوز را بر عهده می گیرد.

رئیس شورای اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این نشست، گفت: شوراها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان دغدغه حل مشکلات مردم را دارند و پیگیر مسائل و مشکلات مردم هستند.

شهرام دبیری افزود: یکی از وظایف شورای استان، نظارت بر حوزه بهداشت شهری و اماکن عمومی است و شورا به عنوان یکی از ارکان نظام می تواند طرح و لایحه را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد و شورای استان آمادگی خود را در ارتباط با حل مشکلات بهداشتی استان و تبیین سیاست های دولت در حیطه بهداشتی اعلام می کند و امیدواریم با حل مشکلات، رضایت مردم را جلب کنیم.

سایت خبری تحلیلی اهروصال

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.