افتتاح ۲۵ پروژه عمرانی، خدماتی و کشاورزی در اهر
به مناسبت هفته دولت ۲۵ پروژه عمرانی، خدماتی، کشاورزی مجموعا به ارزش بیش از ۳۶۱ میلیارد ریال در شهرستان اهر افتتاح و به بهره برداری می رسد. فرماندار اهر در گفتگو با پایگاه خبری اهروصال گفت: امسال در...
به مناسبت هفته دولت ۲۵ پروژه عمرانی، خدماتی، کشاورزی مجموعا به ارزش بیش از ۳۶۱ میلیارد ریال در شهرستان اهر افتتاح و به بهره برداری می رسد.
فرماندار اهر در گفتگو با پایگاه خبری اهروصال گفت: امسال در طول هفته دولت علاوه بر تکمیل پروژه های نیمه تمام و بهره برداری از آنها در حوزه های مختلف کشاورزی، گردشگری، راه، خدمات، آموزش عالی و غیره در مناطق روستایی و شهری این شهرستان چندین طرح افتتاح و بهره برداری می شود. شهرستان افتتاح خواهد شد.
وی افزود: در حوزه راهداری روستاهای فاقد دهیاری زیرساختهای لازم انجام و متعاقب آن توسط اداره مربوطه آسفالت ریزی گردیده و چند طرح راه روستایی آماده بهره برداری می باشد.
خدابخش گفت: در حوزه گردشگری نیز احداث خانه ورنی و موزه سنگ با توجه به اینکه اهر به عنوان شهر ملی ورنی برای رسیدن به ثبت جهانی نیازمند ایجاد خانه ورنی بود خوشبختانه با اخذ دستور از وزیر، استارت ایجاد خانه ورنی به کمک بخش خصوصی آغاز و در هفته دولت شاهد کلنگ زنی و در ادامه ساخت و تکمیل پروژه خانه ورنی خواهیم بود.
وی همچنین از دیگر اقدامات در حوزه گردشگری در شهرستان اهر را تبدیل جاده اهر _ مشگین شهر به مسیر هدف گردشگری عنوان کرد و افزود: در این راستا با ایجاد مجتمع آب درمانی یئل سویی، واگذاری جنگل های فندقلو به بخش خصوصی برای ایجاد تفرجگاه های مناسب گردشگری، ارتقای جاده به بزرگراه و غیره سعی خواهیم کرد گردشگران در این مسیر رونق بیشتر پیدا کرده و از این رپش برای ایجاد درآمد پایدار برای این شهرستان و منطقه ایجاد کنیم.
فرماندار اهر در ادامه از افزایش سهمیه احداث مسکن محرومین از ۱۰۰ موردی به ۱۹۰ مورد خبر داد.
خدابخش با اشاره به مشکل کم آبی، سال زراعی امسال را سالی بسیار سخت برای کشاورزان از نظر تهیه آب عنوان کرد و افزود: امسال سطح بارش ها در شهرستان اهر ۲۳۱ میلی متر به ثبت رسید که این مقدار بارش فوق العاده نگران کننده بوده و برای تامین آب مورد نیاز کشاورزان در مواقع بحرانی به دنبال اخذ مجوزهای لازم برای ایجاد استخرهای معیشتی حاصل از آورد رودخانه ها هستیم تا از این طریق مشکل کشاورزان نیز حل شود.
فرماندار اهر در ادامه از احداث ۱۰۰ هکتار مجتمع گلخانه ای در این شهرستان خبر داد و گفت: بخشی از این گلخانه ها افتتاح و بخشی نیز در هفته دولت و پس از آن افتتاح خواهند شد که با بهره برداری از این مجتمع های گلخانه ای و تغییر الگوی کشت از سنتی به مدرن می تواند در مصرف آب صرفه جویی نمود.
وی همچنین از احداث مرغداری با ظرفیت ۳ میلیون قطعه در شهرستان اهر نیز خبر داد و افزود: با توجه به وجود ۳۲ مجتمع مرغداری و تولید ۲ میلیون قطعه مرغ در این شهرستان متاسفانه در برخی مواقع از جمله اسفند ماه امسال شاهد مشکل تهیه و توزیع گوشت مرغ و تخم مرغ بودیم که امیدواریم با کلنگ زنی و احداث این مجتمع سه میلیون قطعه ای مرغ شاهد برطرف شدن کمبود گوشت مرغ و تخم مرغ در این شهرستان باشیم.
خدابخش در ادامه از افتتاحات هفته دولت در شهرستان اهر را افتتاح خط گاز در چهار روستا، تکمیل و تست خط انتقال دوم گاز اهر، احداث چندین پروژه عمرانی در سطح شهر، افتتاح دانشکده کشاورزی با اعتبار حدود ۱۰۰ میلیارد ریال، افتتاح طرح های بنیاد مسکن، افتتاح میدان دواب اهر، جدول کشی و آسفالت جاده و معابر روستایی، احداث پست خط ۲۰ کیلوولت چایکنار شرقی، برق رسانی و به مناطق روستایی، افتتاح ۱۰۰ واحد بهسازی مسکن روستایی، آبرسانی به روستاها، آبیاری قطره ای در مزارع روستایی، بره پرواری ۲۰۰ راسی، بسته بندی حبوبات و غلات، تعویض کابل های در روستاها و غیره عنوان کرد.
خبر از: مصطفی قربان موحد

سایت خبری تحلیلی اهروصال