تایید صلاحیت ۷۶ داوطلب انتخاباتی شوراهای اسلامی در اهر
فرماندار اهر گفت: از تعداد کل ثبت نام شوندگان شوراهای اسلامی انصرافی وتایید صلاحیت ها تاکنون ۷۶ نفر تایید صلاحیت و ۱۳ نفر نیز رد صلاحیت شده اند. به گزارش پایگاه خبری اهروصال، رسول خدابخش در جلسه...
فرماندار اهر گفت: از تعداد کل ثبت نام شوندگان شوراهای اسلامی انصرافی وتایید صلاحیت ها تاکنون ۷۶ نفر تایید صلاحیت و ۱۳ نفر نیز رد صلاحیت شده اند.
به گزارش پایگاه خبری اهروصال، رسول خدابخش در جلسه پیشگیری از جرایم با محوریت پیشگیری از جرایم انتخاباتی در شهرستان اهر افزود: در خصوص رد یا تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای اسلامی هیچ اظهار نظری در فضای مجازی قابل قبول نبوده و پایه و اساسی ندارند و ما تنها بر اساس اسناد، ادله و مدارکی که ارسال می شود براساس آن اقدام می کنیم و در ادامه نیز داوطلبین رد صلاحیت شده حق دارند طبق قانون در مرحله چهارم اعتراض یا شکایت خود را انجام دهند.
وی گفت: سومین مرحله از تایید صلاحیت شوراها به اتمام رسیده یعنی نظرات هیئت اجرایی، هیئت نظارت شوراها و هیات عالی نظارت شوراها تمام شده و در روز ۲۲ اردیبهشت ابلاغ گردید و طبق قانون در ۲۴ اردیبهشت نیز به افرادی که رد یا تایید شده بودن اطلاع رسانی شد تا طبق قانون در ۴ روز این افراد اعتراض خود را به هیات مرکزی نظارت ارسال کنند.
وی در خصوص فعالیت ستادهای انتخاباتی به صورت حضوری یا غیر حضوری در سطح شهر نیز گفت: منتظر اعلان ستاد انتخابات کشور در این خصوص هستیم و به محض دریافت دستور طبق این قانون روند اجرای برنامه ها و تبلیغات انتخاباتی انجام خواهد شد.
خدابخش افزود: در صورت رسیدن اهر به وضعیت پایدار کرونایی قطعا جزواتی که آماده کردیم در اختیار داوطلبان انتخابات قرار داده تا طبق دستورات و راهنمایی های دفترچه داوطلبان، مسئولان و دست اندرکاران ستاد عمل نمایند و باید توجه شود قبل از هرگونه ایجاد یا برپایی ستاد انتخاباتی حتما مسئول و محل ستاد مشخص شود.
فرماندار اهر گفت: برای مدیریت و کنترل جمعیت در ستادهای انتخاباتی خصوصا در روستاها تفکیک جنسیت در ۶ حوزه روستایی در اولویت قرار گیرد.
خدابخش در خصوص بحث تبلیغات در خیابان های اصلی که شریان اصلی شهر می باشد و احتمال تجمع و شلوغی بیشتر است نیز افزود: اگر قرار باشد در این محل ها ستادی تشکیل شود قطعا مسئله ساز خواهد بود و به نظر من نباید در این مکان ها ستادی ایجاد گردد.وی از احتمال واکسیناسیون تمام عوامل نظارت، اجرایی و اعضای شعب اخذ رای و بازرس انتخاباتی نیز خبر داد.
وی افزود: در صورت احقاق این امر علاوه بر تضمین سلامت مردم در انتخابات و راحتی عمومی دست اندرکاران انتخاباتی زمینه حضور حداکثری نیز فراهم خواهد شد.
خدابخش بر ممنوعیت تبلیغات قبل از موعد مقرر نیز تاکید کرد و از داوطلبان شوراهای اسلامی خواست به قوانین احترام بگذارند.

سایت خبری تحلیلی اهروصال