کیفیت پخت نان و بهداشت عامل جذب مشتری برای نانوایی ها است
زاهد محمودی؛ فرماندار؛ عصر امروز ۲۴ دی ماه؛ در جلسه کمیته آرد و نان شهرستان اهر، بر رعایت سلامت و بهداشت شخصی و محیط کار نانوایان و کیفیت پخت نان تأکید کرد و رعایت این موارد را در جذب مشتری و فروش نان موثر دانست.
به گزارش اهروصال؛ زاهد محمودی؛ فرماندار؛ عصر امروز ۲۴ دی ماه؛ در جلسه کمیته آرد و نان شهرستان اهر، بر رعایت سلامت و بهداشت شخصی و محیط کار نانوایان و کیفیت پخت نان تأکید کرد و رعایت این موارد را در جذب مشتری و فروش نان موثر دانست.
وی افزود: امروز مردم به دنبال نان با کیفیت هستند و هر نانوایی که بتواند نان با کیفیت عرضه نمایند مسلماً موفق بوده و دارای مشتری زیادی خواهد بود.
محمودی گفت: باید در کنار این خواسته ها از نانوایان به مشکلات و درخواست های بحق این عزیزان در خصوص تأمین آرد با کیفیت و سایر مشکلاتی که نانوایان با انها درگیر هستند رسیدگی شود.
در ادامه این جلسه در نشستی صمیمی نانوایان مسائل، مشکلات و خواسته های خود را با فرماندار اهر در میان گذاشتند و فرماندار اهر نیز دستور پیگیری آنها را صادر کرد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰