ساخت و ساز غیرمجاز در شهر و روستاها یک چالش اساسی است
به گزارش اهروصال، حسنعلی قهرمان فرد رئیس شورای اسلامی شهر اهر در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: تا زمانی که نقشه تفضیلی تایید و در اختیار ما قرار بگیرد فعلاٌ از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز صرف نظر...
به گزارش اهروصال، حسنعلی قهرمان فرد رئیس شورای اسلامی شهر اهر در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: تا زمانی که نقشه تفضیلی تایید و در اختیار ما قرار بگیرد فعلاٌ از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز صرف نظر کرده و از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری خاهیم نمود.
رئیس شورای اسلامی شهر اهر افزود: در حال حاضر مشکل عمده شهر و روستاها، ساخت و ساز غیرمجاز است که مردم با نظارت و رصد خود و پیگیری فعالیت افراد سودجو از طریق قانونی، میتوانند مسئولان را در راستای مبارزه با این امر یاری کنند.
وی با بیان اینکه ساخت و سازهای غیرمجاز مشکل اساسی در شهر و روستاها است، ادامه داد: مدیران دستگاه های اجرایی باید با نظارت جدی و سرعت دادن به ساخت و سازهای در دست انجام از بروز تخلفات احتمالی جلوگیری کنند.
قهرمان فرد با اشاره به روند موجود ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان اهر، گفت: در حال حاضر ساخت و ساز غیرمجاز در شهر و روستاها یک چالش اساسی است.
رئیس شورای اسلامی شهر اهر ادامه داد: اگر بنا به تخریب بناها باشد فقط در محدوده جاده اهر – کلیبر حداقل باید ۱۰۰ مورد طرح قلع و قمع اجراء شود نوعی تنش بین مسئولان و مردم ایجاد خواهد کرد.
قهرمان فرد تصریح کرد: با این وضع اقتصادی مردم و هزینه ای که برای ساخت و ساز صرف کرده از بین نرود تا اطلاع ثانوی از تخریب بناهای غیرمجاز خودداری می کنیم.
یک نظر
نظرات بسته شده است.
آقایان شورا نسبت به ساماندهی وانت بارهای میوه فروش که در سطح شهر ریخته شده اقدامی کنند و در محلات ایجاد مزاحمت در رفت و آمد شده و هم باعث قانون شکنی و هم مشکلی اساسی برای مغازه داران .
از اهر وصال هم خواهشمندیم از مشکلات شهر هم بنویسد همش دنبال منتشر اخبار نباشد .