November 18,2018 | ۱۳۹۷/۰۸/۲۷

” اهر مکسی ” به روایت تصویر

به گزارش اهروصال؛ کشت، فروش و پخت ” ذرت اهر ” سابقه ای دیرین و شهرتی قدیمی دارد. ” اهر مَکَسی ” نامی آشنا در تبریز و استان می باشد. ذرت تولید شده در اهر از معروفیت خاصی برخوردار است و با کیفیت و طعم مخصوص به خود مقبول مصرف کنندگان است. هنگام برداشت ذرت بیش از صدها نفر به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم از طریق پخت و فروش ذرت کسب درآمد می کنند این محصول در سال های قبل از سوی مسئولین مورد توجه بوده و حتی مراسم های ویژه ای برای برداشت آن برگزار می گردید. ظاهرا به دلیل مصرف زیاد آب در تولید ذرت و کمبود باران در سال های اخیر مسئولین تمایلی برای ترغیب کشاورزان به کشت ذرت ندارند. امید می رود در سایه بر طرف شدن خشکسالی و  مدیریت منابع آبی با ارائه روش های نوین کماکان شاهد رونق در  کشت و پخت این محصول سنتی در اهر باشیم.